Proti Zemanovi demonstrují jenom komunisti, vedení ODS, islamisti a KDU-ČSL

Byl jsem se podívat na demonstraci na Václavském náměstí proti Zemanovi v neděli 22. listopadu. Na Václavské náměstí šli demonstranti z Albertova. Tam demonstraci svolali studenti, pod záštitou rektorů.

Komunisti, agenti StB a svazáci

Záštitu demonstraci na Albertově poskytl rektor UK Tomáš Zima. Ten byl členem KSČ 1983 – 1990. Když do strany vstupoval bylo mu čerstvých 18. Krom toho byl v roce 1989 předsedou fakultní organizace Socialistického svazu mládeže. Na řadové komunisty jsme tehdy pohlíželi buďto jako na běžné kariéristy, nebo, jak říkala má babička, "hloupé ševce", ale předsedové SSM, KSČ a podobní funkcionáři, byli přesně ti zločinci, kteří 40 let šikanovali lidi co socialismus nesnášeli, kradli majetky, vraždili v 50tých letech, zavírali své oponenty do kriminálů až do 80tých let, byli to přesně ti proti kterým jsme v roce 1989 demonstrovali a stávkovali.

Dalším komunistou, přesněji kandidátem KSČ a loajálním svazákem se ukázal být i rektor MU Mikuláš Bek.

Na Václavském náměstí vystoupila i soudružka Jiřina Šiklová. Tu komunistické ideály zlákaly již v roce 1956, asi aby podpořila tímto gestem masakr, který rozpoutal Sovětský svaz v Maďarsku. Je logické že její politická dráha po roce 1989 pokračovala v řadách extrémistické strany Zelených a podporovalo kandidáta všech pokrokových sil Karla Schwarzenberga.

Jaromír Štětina, Poslanec Evropského parlamentu vstoupil do KSČ již ve svých 22 letech. Podle komunisty Grebeníčka, ale i dalších zdrojů, byl Štětina dokonce udavačem StB s krycím jménem Plavec. Štětina měl tehdy prohlásit :“ Jsem stoupencem socialistického uspořádání společnosti. Zastávám zásadu nutnosti diktatury proletariátu v prvním období socialistické revoluce. Silná komunistická strana budovaná na principech vědy a morálně historických kritériích je podle mne jediná síla, která může změnit společnost v třídně a ekonomicky rozděleném světě.“ Jak typické pro mladého komunistu!!! Tehdy chtěl měnit „společnost“ pomocí svého členství v KSČ, dnes mu k tomu samému cíli slouží angažmá ve straně Zelených a následně TOP 09. Tehdy chtěl „spravedlivou společnost pod vedením KSČ“, dnes chce „barevnou a multikulturní Evropu“.

Soudruh Štětina je také fanouškem teroristických skupin všech barev. Do Evropského parlamentu přivezl vůdce batalionu Azov, napojeného na Pravý sektor Andrije Bileckého. Pravý sector, i batalion Azov označil kongres USA za neonacisty a rasisty (http://zpravy.idnes.cz/batalion-azov-usa-ukrajina-vycvik-dro-/zahranicni.aspx?c=A150612_093525_zahranicni_aha ).

Není známo, že by bývalý pražský  primátor za ODS Bohuslav Svoboda byl členem KSČ. Angažovaný kádr ovšem být musel také, dochovalo se video kde mladý a nadějný lékař chválí návrhy Sovětského svazu a horuje za mír :  https://www.youtube.com/watch?v=R7s_Fyn7Vjg) Jako primátor za údajně pravicovou a konzervativní ODS se proslavil svojí podporou homosexualistické akci Prague Pride, kde se o "svá práva" přihlásili i pedofilové. Šedá eminence pražské politiky Tomáš Hrdlička se nikdy netajil tím, že Svobodu do ODS přivedl a pražského primátora z něho udělal právě on.

Jedním z mála pozitivních činů tohoto „pokrokového“ politika je, že prý mě rodil :-)

Islamisté

Muneeb Hassan Alrawi je šéfem Ústředí muslimských obcí České republiky. Alrawi vydal knihu salafistického učence Dr. Abú Amíny Bilala Philipse Základy Tauhídu. V knize se píše že "Je nutné své neislámské vlády upřímně nenávidět", nicméně pasáž pokračuje a nemluví o EU, USA... ale o vládách muslimských zemí,  kdy je těmto vládám ,,doporučováno" právo šária. Nicméně Policie ČR tuto knihu vyhodnotila jako islamistickou a provedla kvůli ní zátah v modlitebně v Praze.

Alrawi se dále proslavil svým kázáním, kde vyzýval rodiče aby své děti vychovávali k nenávisti s ateismu a vůbec ke všem co neuznávají Alláha. Děti, které nebudou dostatečně nenávidět „nevěřící“ mají rodiče bít, ale s láskou.

Lukáš Ali Větrovec, spolupracovník Alrawiho z brněnské mešit zase kázal o Židech jako o "největších nepřátelích věřících", potřebě "války proti Židům" a nutnosti je zabíjet. (https://www.youtube.com/watch?v=cRZQS06hC-I )

Novinkou Alrawiho je, že označil prezidenta Zemana a premiéra Fica za teroristy.

Isaak Bekshokov je sunitský muslim z Kavkazu, byl zlatým hřebem demonstrace na Václavském náměstí. Nejdříve vyjádřil svůj nesouhlas s tezemi lídra Bloku proti islámu Martina Kkonvičky, řekl nám že muslimové jsou dobří lidé, že mají prachy. Pak oznámil že v Paříži zabíjela ruská tajná služba a že vždycky bude válčit proti Rusáků. Dav ho ocenil potleskem.

 

Ukrajinci a fanoušci nového Ukrajinského režimu

Na demonstraci bylo mnoho ukrajinských vlajek, víc než českých. Částečně je donesli Ukrajinci, částečně čeští fandové europoslance soudruha Štětiny a batalionu Azov a Pravého sektoru.
 

Ukrajinci a fanoušci Majdanu v Praze

Prominetní Lidovci byli zastoupeni europoslancem Pavlem Svobodou a bývalým místopředsedou Davidem Mackem. Pan Macek se demonstrace proti Zemanovi zúčastnil spolu s islamistou Alrawim.  Jejich společné fotky daly vzniknout vtipu :"Sejdou se 22.11.: komunista, svazák, normalizační lidovec a šef muslimské obce. Co to je?" ......... "Studentská oslava 17. listopadu."

Krom tohoto publika jsem viděl i pár normálních lidí, 60 – 70 let. Domnívám se, že je na demonstraci proti Zemanovi, a k tleskání muslimskému bojovníkovy proti Rusákům, dovedla okupace z roku 1968. Vím a opravdu chápu, že tato křivda v mnoha lidech z této generace zůstala. Nechápu, ale že jim nevadí, nebo že nevidí, že komunisti se přestěhovali do Brusele a Washingtonu vládnou nám dál.
Aktualizace : soudruh Štětina není členem TOP 09, je pouze její výraznou tváří 
http://www.top09.cz/kdo-jsme/europoslanci/

Autor: Robert Metelec | úterý 24.11.2015 11:47 | karma článku: 41,37 | přečteno: 2887x
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Jsem podlahář z Prahy :-), zajímají mne prkna a parkety, politika a islamizace Evropy. Podívejte se na moje stránky.