Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidim tu fotku a říkám si co to bylo za premiéra, jaké země, a on jste to vy ,-)

0 0
možnosti

..... jo pane autore - taky mně z toho všeho ,,jde hlava kolem"Rv.Kdo nám tady vlastně vládne?, kdo o čem rozhoduje?,to si vážně může  na mně jakýkoliv buran s nějakou plackou - kterých si na tiskárně vyrobím kolik budu chtít - začít kdykoliv vyskakovat, aniž bych se mohl bránit?, může si nějaký Šlechta s Ištvánem beztrestně jen tak - mírnyx,týrnyx kvůli manželskému trojúhelníku svrhnout vládu, může si mně kdejaký čičmunda - který k tomu bude mít prostředky - nahrávat milionem kamer a nahrávacích štěnic, sledovat můj pohyb pomocí mobilních operátorů, platebních karet, bankovních transakcí, GPeSek a internetu a  v dohledné době sledovat, co všechno nakupuju i pomocí elektronické evidence tržeb a nevím,čeho ještě dalšího. A všichni tomu plácáme a říkáme, jak je to všechno ,,potřeba"Rv! Ale za článek R^!

7 0
možnosti

Ač nepřítel bulváru jednoznačně souhlasím se zveřejněním odposlechu telefonického rozhovoru mezi tehdejším premierem mé země a jeho sekretářkou. To je něco šílenýho, kdo řídil a vládnul v této zemi, přecházení na červenou je proti tomu banalita a o policejním zásahu nechť rozhodnou nezávislé soudy.

4 4
možnosti

Jendoduchá odpověd- nemá.

Náš tatarstán co do funkčnosti a  zlodějin je odstrašující příklad všem civlizovaným zemím evropy.

Nicméně jaký národ takový stát a vláda,o prezidentovi nemluvě..

Nadarmo nás na západ od nás nenazývají národem zlodějů...

1 0
možnosti

Myslím, že toto Vaševyjádření mluví za vše:

"Pokud by mělo být přiměřené, vyšetřovat nezaplacenou daň z kabelek za nasazení 400 policistů, tak by PČR měla nasadit na nalezení zloděje skútru mnohem větší počet mužů než na „daň z kabelek“, či nezákonné sledování nějaké manželky. Zloději skútrů jsou pro celou společnost mnohem nebezpečnější, a dražší, než žárlivá milenka premiéra."

Takže podle Vás je skutečně krádež nějakého skútru zásadnější otázkou než zneužití vojenské zpravodajské služby (tedy nezákonné sledování nějaké manželky)? Navíc zneužití vojenské zpravodajské služby pro sledování manželky jednoho z předních ústavních činitelů republiky. Samozřejmě chápu, že pokud Vám někdo ukradne skútr, tak Vás to asi naštve více, než že někdo sledoval manželku premiéra a zneužil k tomu vojenskou zpravodajskou službu, společenská nebezpečnost toho druhého činu je ale jednoznačně mnohem vyšší!

4 3
možnosti
Foto

Myslím, že zjednodušujete. 

Nebylo to tak, že dotyčný přecházel na červenou, policista na něj skočil a rovnou mu dal kravatu.

Ne, ten policista se sto s ním snažil řešit, zadržet ho do příjezdu hlídky a teprve, když chlap nereagoval a hotovil se zdrhnout, tak zasáhl.

Prostě, přecházení na červenou je přestupkem, ať už něco jede či nejede. Je to stejné jako s autem. 

Já také nemohu řešit, jestli něco jede či ne a jet na červenou.

2 2
možnosti

P64e62t64r 43T66o84m36e73k

19. 5. 2015 11:01

Ach jo, Heřmánek zase perlí.

2 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Jsem podlahář z Prahy :-), zajímají mne prkna a parkety, politika a islamizace Evropy. Podívejte se na moje stránky.