Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O17t96t16o 14N25o17v57a89k

20. 10. 2015 15:50

Oni jsou to spise lide, kterym fet znicil mozek a jsou jen agresivni a nespokojeni se svym zivotem, svoji frustraci si pak promitaji do spolecnosti, kterou nenavidi.

Maji hodne spolecneho s neonacky, je to stejna frustrovana skupina, chovaji se stejne, jen se kazdy z nich priklonil k jinym idealum.

V prilivu muslimu nevidi nic jineho, nez sebedestrukci a zniceni spolecnosti, tedy neco, co sami chteji, ale nemaji na to silu ani odvahu.

7 0
možnosti
FB

;-D njn...vlasatci, ostříhat!! Nebo rovnou zavřít... ;-D

0 0
možnosti
JA

"Politik se má vykašlat na to co chtějí jeho voliči" - škoda, že toto moudro neprohlásí žádný politik před volbama....jenže i dkyby prohlásil, tak za koblihu, či 30,-Kč u lékaře by ho tam stejně posadili

5 1
možnosti
MB

Vždy ma dokáže pobaviť, keď niekto ako autor a jemu podobní začne hovoriť o inej skupine, že sú fašisti. Pritom sám autor a jemu podobní (čo sa krásne ukazuje aj v tejto diskuzii alebo v diskuzii pod článkami Vojtekovej), by sám potreboval v hlave vyčistiť. A to tak, že hodne. Ich projekcie nespokoijných životov na iných ľudí sú priam ukážkové do knihy psychológie, kapitola o depriváciách.

2 16
možnosti
MK

RvRv Béreši, Béreši, známý to trolle; ty Vaše žvásty už Vám nikdo nespolkne!:-P;-D;-D

6 3
možnosti
FB

Chtěl bych mít jasno. Protiví se mi radikální protiislámské a protiimigrantské postoje, v akutální situaci postrádám obyčejný lidský přístup. Současnou atmosféru v české společnosti jitřenou oportunisty Konvičkou, Okamurou, Zemanem, Parlamentními listy apod. považuji za hysterii. Kromě toho jsem zastáncem evropské integrace. Jsem sluníčkář a fašista?

2 12
možnosti

Podle autora článku asi ano!

Sluníčkář? Takové krásné slovo...

Komu vadí úcta k Pravdě, Lásce, Svobodě a Spravedlnosti?

2 4
možnosti
Foto

Já nevím, jestli jsou to fašisté.

Protože skuteční fašisté (aniž bych je chtěl jakkoli obdivovat) také dokáží převzít moc, organizovaně řídit stát, měnit zákony, zavést určitý pořádek, zavést poslušnost ...

Sluníčkáři ve své nadřazenosti a reálné ideové a argumentační vyprahlosti či přímo lživosti a naprosté nereálnosti nic z toho vůbec neumějí a v tomto ohledu jsou proto ještě horší. Stačí se podívat třeba na nějaké internetové diskuze - pokud někdo nediskutuje k věci a jen napadá "ad hominem" ostatní, nemá žádné relevantní argumenty a dopouští se diskuzních faulů nebo je čistým trollem - je to tak z 90% sluníčkář nebo "pravdoláskař". Zato je ale "zatraceně nadřazený" všem ostatním! 

Pokud by se (nedej Bože , a to jsem ateista!) nějakým omylem ve větším měřítku (nejen jednotlivci typu Šabatová) dostali ke skutečné moci, tak by zavládl takový chaos a nelidské hrůzy (samozřejmě "ve jménu pravdy a lásky"), jaké tady ještě nebyly a jaké si vůbec ani nepřejme!

22 3
možnosti

Mám tomu rozumět tak, že podle Tebe sluníčkáři zneužívají Pravdu, Lásku, Svobodu a Spravedlnost?

3 1
možnosti
ZS

Zkusme si vypíchnout některé znaky fašismu a jiných totalitních ideologií:

1) Rozdělování společnosti na ty správné (my) a ty špatné (ani). Je vcelku jedno, podle jakého kritéria bude dělení probíhat, hlavně že dotyční jsou na té správné straně.

2) Společnost (my) ví nejlépe, co je pro všechny okolo dobré. Zájmy vyššího dobra jsou tak nadřazené nad běžnou morálku a mohou ospravedlnit jakýkoli zločin.

3) Protože společnost ví všechno nejlépe, je třeba potlačit vlastní identitu a co nejvíce splynout s masou ostatních správných lidiček (my) až za hranici sebeobětování.

4) Kdo se přizpůsobit nechce (oni), musí být uveden na správnou cestu, ať chce nebo ne, jakýmikoli prostředky.

Sami si dosaďte, kdo všechno tam spadá a proč.

12 0
možnosti

To je přece komunistická společnost se socialistickým inženýrství společnosti!

1 2
možnosti
Foto

J70i77ř95í 79K18i60n10d26l

20. 10. 2015 10:07

Včera v televizi byla reportáž o demonstraci v Drážďanech, které se zúčastnilo 1 000 lidí demonstrující proti Pegidě.  Nikdo  ve zprávách neřekl kolik bylo demonstrujících na straně Pedigy.

16 0
možnosti
MR

M45i38l73a58n 32R59o22h95á64č

20. 10. 2015 17:40

Jiří, cca 32-35000 jelikož kapacita náměstí je 39000 a to bylo takřka plné...

4 0
možnosti
Foto

R^ Politik má POVINNOST řídit se vůlí občanů, kteří ho zvolili. 

Za svou službu voličům je také královsky zaplacen.

Ti, kteří proti tomu brojí (např. jako Vašáryová a spol.) si pletou demokracii se samoděržavím.

21 0
možnosti

Nevidím to tak jednoduše!

Politik nemá povinnost řídit se myšlením občanů!

Státník dokonce má povinnost vychovávat myšlení občanů, pokud je toto myšlení zvrhlé!

Pokud byste četla Písmo, bude Vaše myšlení strukturovanější!

1 4
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Jsem podlahář z Prahy :-), zajímají mne prkna a parkety, politika a islamizace Evropy. Podívejte se na moje stránky.