Diskuse

Proti Zemanovi demonstrují jenom komunisti, vedení ODS, islamisti a KDU-ČSL

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma, z toho rudě-hnislamofilního panoptika se mi dělá šoufl.

1 0
možnosti
Foto

Macek není v KDU. Kvůli své podpoře islamistů "cítil že nemá podporu" a odešel za lepšími zítřky. Chce kandidovat na presidenta.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, nejprve je třeba ujasnit si, že studentská náhradní demonstrace na Albertově byla nejen dobrovolná, ale hlavně byla vedena v duchu ,,kdo přijde, nechť přijde" a ne po vzoru selekce za vydatné podpory Zemanových pohůnků, kteří na veřejný projev vpouštěli jen ty nejvěrnější. Poté někteří z nich za vydatné pomoci kancléře Mynáře byli bez automatické kontroly vpuštěni i na hrad pražský, a to i do míst kde jsou prohlídky zapovězeny. No chování těchto lidí bylo možno shlédnout v pořadu ,,Reportéři ČT", a bylo opravdu selské. Tudíž pokud se 22.11. na Albertově shromažďovali lidé z řad studentů, věřících a politických činitelů nelze na tom vidět nic zvláštního. A o tom je svoboda shromažďování. Mimo jiné poznal jsem z fotodokumentace pouze jednoho muslima s moravskou zástavou a Vy píšete o islamistech v množném čísle, tak kde jsou? Pak by jste si měl položit otázku, kdo jmenoval pana Zimu do křesla rektora UK v roce 2014. Rektor M. Bek jako kandidát je na tom dokonce lépe než prezident Zeman, neboť Zeman komunistou byl. Spíše by jste se měl zamyslet nad demonstrací ze dne 17.11. kdy se do hlavního kotle například dostali členové hnutí PEGIDA, jehož zakladatel L. Bachmann dostal trest odnětí svobody na dva roky za obchod s drogami, dále nesmí volit a zastávat veřejný úřad. O panu Konvičkovi již toho bylo řečeno dost a tudíž není třeba opakovat jeho prohřešky. Našli by se toho víc, ale už je toho víc než dost.

1 1
možnosti

Pene Řehák,

17.11. "do kotle" k podiu mohli všichni, kdo se porobili prohlídce - kontrole zda nemají bombu, či zbraň. Z odpůrců Zemana tam byyl tam šéf Hate Free Lukáš Houdek, neznámý pán s červenou kartou. Hned za zátarasem do kotle byla skupinka trnýrkářů, fotil jsem si je a bavil se s nimi. Nevěřtě ČT, lže.

Na "senzačním" odhalení Reportérů ČT, nevidím nic pobuřujícího, snad jen, že ti lidé měli být zkontrolováni. Musím se přiznat, že se mi gesto kancléře Mlynáře v podstatě líbí : ani z "hradních výšin" nezapoměl na své kořeny a své venkovské spoluobčany vzal na kafe (a víno) na hrad. Hnusné by bylo, kdyby na své kořeny naopak zapoměl. Nevěřtě ČT, lže.

Lutze Bachmanna a všech lidí z Pegidy si fakt vážím. Nedovedeme si představit jaké kampani ti lidé musí v Německu čelit. Z jedné strany s je snaží zlikvivoat vláda z duhé strany to jsou extremistické levicové bojůvky, s kořeny řezníků z FRA. Ti lidé jsou na tom hůře než disidenti na Kubě - tam jim davy sfanatizovaných komunistů nezapalují auta.

Ale souhlasím, že s kokainem by se obchodovat nemělo, ale kdo ví jak to bylo.... Nevěřtě ČRo, lže.

Kdo vstupoval do KSČ v roce 1968, a byl vyloučen po okupaci, byl naivní snílek. Kdo vstupoval do KSČ (či SSM) v 80. letech byl kariéristická krysa, nebo bolševický fanatik. Navíc, v dnešní době už podstatné kdo komunistou (socialistou) BYL, ale kdo jím nyní JE. A fakt tím nemyslím komickou, dinosauří partu kolem Filipa....

2 2
možnosti

J81a70r16a 69R77a62n31k

24. 11. 2015 20:12

Proboha, to nemyslite vazne, ten, ktery minuly rok kricel "Ja se Vas nebojim" a videla to cela Evropa, ten ktery znehodnotil klenoty a Hovory z Lan? Ten o nemz psali i v indickych novinach, jak se neumi vyjadrit v anglictine a zkousi jeste byt vulgarni? To je Vas ideal?;-(

4 3
možnosti

Neeeeeee! Neblazněte!!!!!! Politika přece nevolíme jako ideál!!!!! Od toho si hledáme ženu/muže.... Politika volíme aby hájil naše zájmy. A z těch dvou kandidátů byl Zeman jasná volba ....

2 1
možnosti

Mýlíte se (a nejste bohužel sám): Proti Jeho Veličenstvu protestují všichni slušní lidé.  Denuncianti mezi ně arci nepatří.

5 0
možnosti

Jsem netrestaný, na státu nezávislý .... tzn. považuji se za slušného :-P

1 0
možnosti

Lidovce do toho netahejte. Proti Zemanovi protestují jen ti Lidovci, kteří nejsou skutečnými Lidovci. Ti praví a tradiční Lidovci plně ctí a respektují postoj metropolity českého arcibiskupa Dominika kardinála Duky a metropolity moravského arcibiskupa Jana monsignora Graubnera.

0 0
možnosti

Ctít a respektovat sice mohou, ale jinak by se měli přece jen raději řídit vlastním rozumem a svědomím. Obzvláště v jedenadvacátém století.

1 0
možnosti

P12a79v34e56l 47K59r54á96l

24. 11. 2015 13:42

Jestli je Azov fašistický,tak Konvička už by dávno visel jak Mussolini.Jinak nehorázná blbost a ležRv

1 12
možnosti

...... to mosite vysvětlit v americkým kongresu a ne tady,- žejo ;-)!

5 0
možnosti

:-)   Výtečně napsáno ! JSte nejlepší politický geograf, nebo jak se to nazývá!  Vám by to slušelo v TV místo Romancova a Mitrofanova. Ale, asi by Vás tam s Vašimi názory nepustili!  Pěkně jste to vyargumentoval a vidíte.....najdou se trollové,  a plivnou jedovatou slinu !   R^R^R^

7 3
možnosti

.... no voni v tem Práglu maj vůbec zajímavý grupy, - a ty přenádherný akce, to maximální sepětí, geniální myšlenka, futuristický vize, - enem bych jim teda doporučil s tem cirkusem taky někdy zajet na lont, aj mimo metropoli sou lidi zvídaví, rádi se pobaví, podiskutujou ...... a potem vezmou do pracek vidle a biče ! R^

2 1
možnosti

Měl jste se přihlásit na zájezd, jely dva autobusy, třeba by přidali třetí. A zadarmo. :-):-)

0 0
možnosti

L10i98b67o78r 24V21a82n15ě92k

24. 11. 2015 13:10

Charakterizoval bych to tak, že manifestaci vedli pokrytečtí převlékači kabátů, kteří se sami účastnili listopadu 89 na druhé straně barikády a účastnili se lidé mladí, věřící ještě, že všichni lidé jsou hodní, dobří a přátelští. A pak několik málo jedinců z postarší generace, kteří již jsou postiženi pomalou ztrátou soudnosti odpovídající, bohužel, věku.

Pokud tam byl někdo ve středním věku, pak lze mít pochybnosti o jeho schopnosti posuzovat fakta, případně jde o někoho, kdo má z "No Hate Speech" či "Hate Free Culture" motivující příjmy.

Nemusíme ostatně chodit daleko. Nedávno tu zmizely opět desítky kritických diskusních příspěvků.

10 3
možnosti