Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Presidenta M.Z. opravdu nemusím, ale do skupiny na Staroměstském náměstí bych opravdu nezavítal. Ti co toto vědí jsou diskriminovanou menšinou a bohužel jim média věnují velmi malou špetku času. Jinak za článek a především za to přesné spojení dávám Karmu.R^

0 0
možnosti

...... bych ty procenta nebral tak vážně;-D !,- by možná nebylo vod věci zaměřit se na regiony (event. konkrétní obce, města), kde by se chcela "kavárna" prezentovat v celé svoji kráse !,- ..... ucelená data by s jistotou poskytla místní zdravotnická zařízení,- zranění, zmrzačení, umlácení etc.etc. !!!

0 0
možnosti

R^ Je velmi těžké protestovat proti již dosti zažitému pojmu "pražská kavárna"; ale občan, který alespoň z části sleduje politické dění a vyjadřování těch, kteří zastávají určité posty, ví, že do této zpravidla multikulturní grupy patří řada mimopražských, ať už např. herců nebo akademiků apod.

Zcela jednoznačným symbolem zařazení (není to však 100%) je protizemanovská rétorika. Co je nejvíce spojuje má pro druhé důvod, že k výrazu Zemana moc nemusím dodávají, že je pro ně nejdůležitější Zemanův pevný postoj k migraci a k islámu zvláště.

Myslím, že pokud se Zeman rozhodne v březnu 2017 kandidovat, vyhraje a jen mně bude potom líto zvýšené množství náhlých závažných onemocnění mezi ortodoxními kavárníky!;-):-)

2 0
možnosti

Nic jako pražská kavárna neexistuje a vaše definice je zcela mimo. Zeman s tím označuje své odpůrce. Když se mu to hodí, tak tam zařadí třeba letové dispečery...

2 2
možnosti

Četl jste to? Já se ten pojem pokusil definovat!!!

Všeobecně tento termín chápeme jako: neomarxisté, sociální inženýři, levicoví extremisté, havlisté (havloidi), fanoušci nepolitické politiky, ti co chtějí bojovat s Ruskem a možná i Čínou, ti co milují marxistu 14. dalajlámu, ti co neuznávají volby, pokud dopadnou jinak než si přáli, obdivovatelé humanitárního bombardování Srbska, fanoušci levičáka Obamy a jeho válek ve jménu „demokracie“, fandové dovozu milionů muslimů do Evropy a především propagátoři multikulturalismu, neboli islamizace.

Zdroj: http://metelec.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=564651

3 0
možnosti
Foto

Pojem Pražská kavárna velmi s oblibou používá prezident Zeman a spol. (nevím jestli ho i vymyslel). Náš velmi uvědomělý prezident moudře sjednocuje národ a nikoho proti nikomu neštve. Tedy ani venkovany proti pražákům. Proto se domnívám, že to sousloví používá omylem. Jednoznačně mu někdo něco špatně poradil, ale chyba se přiznat nedá. Proto u toho pojmu musí zůstat i nadále. A kavárenští povaleči ve zbytku republiky si mohou trhnout nohou!

4 2
možnosti
Foto

Kdo, jako první použil výraz „pražská kavárna“ bylv roce 2000 politolog Jefim Fištejn. Obsah mu dal až Zeman.

3 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Jsem podlahář z Prahy :-), zajímají mne prkna a parkety, politika a islamizace Evropy. Podívejte se na moje stránky.