Zakáží v Rusku Černochy ?

Na Facebooku jsem se zeptal svých přátel zda jsou pro dočasné rozmístění amerických vojáků v ČR. Kamarád mi odpověděl :

 

To mě inspirovalo k napsání mého úplně prvního pokusu o blog ….

Milý kamaráde,

Neodpověděl jsi mi tak úplně na otázku ohledně vstupu cizích armád na naše území a vybudování vojenské základny, například v Milovicích, přesto se pokusím se oponovat Tvým tezím.

Emigruj do Ruska

Ne, já v tento moment nikam emigrovat nechci. Chci aby naše země byla svobodnější a navrátila se k prosperitě, podobně jak to bylo v 90 tých letech. Když mi bylo 14, demonstroval jsem památného 17.11. na Národní třídě proti socialistickému, Husákovu režimu. Nyní stále ještě hodně svobody máme, a já chci zastavit trend kdy nám naši svobodu berou. Teď a hlavně tady.

V Rusku chtějí zákonem zastavit všechny ty „slimáky“, „buzny“, „negry“ a „havlisty“

Nemám, bohužel žádné informace o tom, že by RF chytala nějaké zákony o zákazu islámu. Jak píšu – bohužel. Rusko má poměrně početnou menšinu občanů vyznávajících sunnitský islám, cca 14%. Jejich porodnost je, jako všude jinde, mnohem vyšší než porodnost etnických Rusů. Pokud bude Rusko chtít zachovat svojí kulturu a identitu, pokud bude Rusko chtít být i nadále multikultůrní, bude muset nějakým způsobem islám omezit. Nyní je islám oficiálně zakázaný jenom v Angole a v Japonsku, dovedu si do budoucna toto administrativní omezení představit, ale nyní není na pořadu dne.

Ohledně „zákazu homosexuality“ v Rusku podléháš mediálnímu klišé. Homosexualní styk v Rusku trestný není již od roku 1993 !!! Naopak je trestný v mnoha Amerických státech : Alabama, Florida, Idaho, Lousiana, Michigan, Mississippi, Severní Karolína, Oklahoma, Jižní Karolína, Utah, Kansas a Texas. Zakazují to zákony označované jako Sodomy law. Homosexuální styk je trestný i v americké armádě. Perličkou je, že zimní olympiáda v Salt Lake City, ve státě Utah, probíhala na území kde je zakázána obhajoba homosexuality. V Rusku je zakázáno propagovat homosexualitu : předpokládám, že tím je myšlen zákaz pochodů „hrdých“ homosexuálů centry měst či přepisování tradičních pohádek na verze kde se milují dva princové a princezna chybí. Vzhledem k tomu, že není vůbec jisté, jaké jsou důvody pro homosexuální chování, to považuji veskrze za rozumné.

Zákaz „negrů“ v Rusku zcela určitě nechystají – nevím kde ji na to přišel. To mě spíš děsí, že v USA, za mého mládí se říkalo „země svobody“, je šikanován chlap, mimochodem celý život zaměstnává černochy jako basketbalisty, za to, že v soukromém rozhovoru řekne své holce ať se nefotí s černochy. To je konec svobody! To je nástup další totality!

Co se týká zákazu „havlistů“ v Rusku, asi máš na mysli, že ruské neziskové organizace, které dostávají peníze ze zahraničí musí být označeny jako „zahraniční agent“. Velmi rozumný krok! Například USA se netají tím, že do ovlivňování politiky na Ukrajině investovali již 100.000.000.000 Kč. Naše vláda investovala již více než 80.000.000 Kč do organizace Člověk v tísni, která ruskou politiku ovlivňuje naprosto nezakrytě. Dokonce ji ruské úřady vykázali z Čečenska a obvinili z podpory terorismu – za peníze českých daňových poplatníků. Saudská Arábie vynakládá ročně miliardy dolarů na šíření wahabistického islámu po celém světě. George Soros vynakládá další ohromné suny na utváření společnosti podle svých představ. Suverénní stát se prostě, proti takovémuto masivnímu ovlivňování bránit musí.

Hledání nepřítele

Bohužel na světě není jenom dobro. Na světě každým okamžikem intrikují různé skupiny jak ovládat druhé lidi, druhé národy. Na obvodě Prahy 1 ( kde bydlím ) vymýšlejí desítkylidí jak ovládnout radnici – stamiliónový rozpočet městské části a vládnout 4 roky 30.000 spoluobčanům. V celé Praze usilují stovky lidí o ovládnutí Magistrátu – a 48 miliardového magistrátního rozpočtu a vládnutí miliónu spoluobčanů. V celé ČR intrikují tisíce lidí jak ovládnou sněmovnu – včetně bilionového rozpočtu státu a vládnout 10 milionům spoluobčanů. Domnívám se, že jenom idiot si může myslet, že neexistují další tisíce lidí, kteří by chtěli ovládat svět a vládnout 7 miliardám. Ano, a tyto lidi já vnímám jako nebezpečí – chceš-li jako nepřítele.

Žijeme si nejlépe v historii

Ano, nežijeme si špatně. Je možná téma do diskuse, zda-li naši předkové na přelomu 19. A  20. Století neměli život klidnější, méně materialistický, méně hektický a celkově lepší, ale jsem rád za dobu ve které žiji ( už kvůli dostupnosti lokální anestesie u zubaře ). Asi úplně stejně jako Ty sdílím obavu z dalšího vývoje. Jen se rozcházíme v tom kdo je to nebezpečí pro naší budoucnost. Ty se domníváš, že Rusko, protože se tam nesmí dětem propagovat homosexualita. Já to nebezpečí vidím to propojování korporací s vládami, v tom, že miliardář může nakoupit zaměstnance, nechat je zvolit jako poslance a pokoušet se celý stát řídit jako firmu. V tom, že nesmíš své přítelkyni po telefonu říci :“nefoť se s těmi černochy“, v tom, že nejen Tobě vadí, že já nechci americké vojáky v Milovicích, v tom, že vláda chce stále větší díl z peněz co si lidé vydělají, v tom že o tvaru českých okurek rozhoduje úředník v dalekém Bruseli, v tom, že v dalekém Bruseli přikážou, že máme platit stovky miliard korun utajeným „solárním baronům“ za elektřinu, v tom, že policejní plukovník a pološílený státní zástupce ( který je v USA proškolený pro boj korupcí a pravidelně chodí na US ambasádu kdoví co řešit ) svrhnou vládu kvůli „největšímu korupčnímu skandálu v našich novodobých dějinách“ a pak hledají účtenky od kabelek … To jsou, podle mě, ty kroky, které nám svobodu berou a přibližují nás nové, díky technice, mnohem horší, diktatuře.

Autor: Robert Metelec | čtvrtek 20.11.2014 11:54 | karma článku: 29,42 | přečteno: 1523x
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2278x
Jsem podlahář z Prahy :-), zajímají mne prkna a parkety, politika a islamizace Evropy. Podívejte se na moje stránky.