Jsou sluníčkáři fašisté?

Já se domnívám, že jednoznačně ano. Samozřejmě zapomeňte na bombery, holé hlavy a boty až nahoru zavázaný. Fašisté model 2015 jsou takoví pěkně uhlazení, Euro-dotovaní a hlavně (!) : mají plná ústa pravdy, lásky a tolerance.

Radikalizace sluníčkářů si všímám již delší dobu : v Česku mladí sluníčkáři neváhají házet vejce, v Německu dlažební kostky. Staří a zkušení sluníčkáři zase neváhají vyzývat k omezování demokracie a svobody slova. Jen několik příběhů z poslední doby :

Demonstrace na Palackého náměstí

30.06. na demonstraci, kde účastníci vyzývali vládu k ochraně hranic, kde vystoupili i poslanci parlamentu házel politik Strany zelených Tomáš Schejbal vajíčko na exposlankyni Janu Volfovou. Byl zadržen policií. O jeho schopnostech svědčí, že se netrefil ani do Jany Volfové :-)

Demonstrace Pegidy – Drážďany

My Češi jsme ale „holubičí povahy“, dokonce i tento levicový extremista. V Německu létají dlažební kostky. 19.10. v Drážďanech musela Německá policie nasadit minimálně tisíc mužů a žen, včetně plexisklových štítů a dělobuchů aby uchránila účastníky demonstrace před zběsilými Německými sluníčkáři. Ti obklíčili celé náměstí, a po skončení demonstrace policie je musela vytlačit , aby se účastníci mohli rozejít. Němečtí, hrdinní bojovníci proti kritkům islámu a neřízenému importu muslimů, si stoupli na most a plivali a házeli dlažební kostky na lidi, kteří opouštěli demonstraci. Dlažební kostkou trefili i poslance parlamentu Marka Černocha - Úsvit národní koalice!!!

Portál Aktuálně.cz jejich řádění popsal takto :

Problematiku islámu a antiislámského hnutí sledují a točí již několik let dva studenti FAMU. Těm zběsilí pro-islámští aktivisté zničili fotoaparát za 30.000 Kč.

Demonstrace pro přijímání muslimů do Evropy

V sobotu 17.10. na Václavském náměstí demonstrovali levicoví extrémisté za přijímaní muslimských imigrantů. Kromě političky ze Strany zelených vystoupili i koordinátor pomoci běžencům v Maďarsku Jan Vrobel nebo etnolog Michal Pavlásek. Prvním řečníkem ovšem byl Jan Májíček. Toho proslavila jeho gratulace teroristické organizaci Hamás k porážce Izraele.

Kde se v těchto moderních fašistech bere ta nenávist k Izraeli? .... hloupá otázka ...... Jen připomenu, že na Turecké lodi Mavi Marmara, vezoucí nezkontrolovanou dodávku materiálu teroristické organizaci Hamás, do Pásma Gazy, byl i štáb České televize pod vedením Petra Zavadila.

Výhrůžky

Někteří "bojovníci za mír a toleranci" zase neváhají vyhrožovat proti-islámské aktivistce takto :

Ti lidé, se nemůžou dočkat až Evropa padne a bude ovládnuta Islámským státem, frontou Al Nusra a podobnými skupinami, které nyní bojují v Sýrii a v Iráku.

Útoky proti petičním stánkům

V létě iniciativy Islám v ČR nechceme a Blok proti islámu z.s. organizovali petici, která podporoval vládu ČR v jejím odmítavém postoji ke kvótám. Došlo ke dvoum napadením petičních stánků : v Olomouci do něho kopal pakistánský muslim – student místní lékařské fakulty a v Brně zase napadli aktivistu členové levicové organizace Antifa.

http://tn.nova.cz/clanek/utok-na-stanek-s-petici-proti-islamu-kriceli-ze-budeme-otroky.html

Kde se to v nich bere?

Ti mladí Češi i Němci to myslí upřímně dobře. Nemají nejmenší pochybnost o své pravdě : že je třeba přivézt miliony muslimů do Evropy a dát jim podíl na Evropském bohatství i na vládě. V tom je utvrzují staří a kdysi oblíbení politici, se svými vizemi o vládě nevolených a lidu neodpovědných elit. Z těch mnoha, za všechny, jen tři sluníčkářské ideology posledních dní.

Za názor, že není možné se ohlížet na vůli občanů, když jde o „dobro, či pravdu, či lásku“ by se nestyděl Mussolini když tvořil „nového Itala“ ani či Mao Ce-tung když zaváděl v Číně průmysl – „velký skok“. Vždyť ušlechtilý cíl, omlouvá nějakou tu ránu dlažební kostkou, nebo pár miliónů zlikvidovaných odpůrců. Ujišťuji Vás, že i největší „ďábel“ 20. stolení – Hitler to myslel dobře a chtěl šťastnou budoucnost nejen pro Německo, ale i pro celou sjednocenou Evropu.

 

 

Autor: Robert Metelec | úterý 20.10.2015 8:30 | karma článku: 43,03 | přečteno: 4369x