Robert Metelec

Islám je skutečně náboženství míru !

19. 05. 2016 15:47:13
Všichni ti Halíkové (Pravda a láska), Hate Free Dienstbierové (ČSSD) a Pelikánové (ANO) mají pravdu. Už samotné slovo „islám“ se překládá jako „podvolení se“, ale také „mír“.

Jenže každý den sledujeme jak muslimové vraždí nemuslimy, i muslimy za pokřiku Allahu Akbar ( to se mylně překládá jako „Bůh je velký“, pravdou ovšem je „Bůh je největší“ ). Jenom za minulý týden pobili pro Alláha slávu 294 lidí a 376 dalších zranili. Džihád si vyžádal životy : 36 Afgánců, 1 Čečence, 1 Němce, 175 Iráčanů, 1 Izraelce, 1 Keňana, 11 Nigerijců, 7 Pakistánců, 1 Filipínce, 4 Somálce, výjimečně „jenom“ 26 Syřanů a 41 Jemenců.

Zdroj : http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

V čem je tedy rozpor?

Islámské právo učí, a muslimové tomu věří, že celý svět je rozdělen na dvě hlavní a 4 další zóny.

Území islámu - Dar al-Islam -‫دار الإسلام‎ l

Někdy se nazývá také Dar al-Salam – území míru. Jedná se o území, kde mohou muslimové praktikovat islám a především vládnout. Mohou tolerovat křesťanství či judaismus. Ateismus či jiná náboženství jsou zde nepřípustná. Jsou to oblasti světě pod vládou islámu, doslovně, "domov islámu". Jedná se většinou o oblasti kde muslimové tvoří většinu populace a vláda jim slibuje privilegované postavení. Většinový názor, který se opírá o tradici, tvrdí, že jedinými zeměmi míru ( = islámu ) jsou ta kde vládne právo šaría.

Území války - Dar al-Harab - دار الحرب‎

Toto území je označováno jako Dar al-Gard – území Západu. Dar al-Harab je klasické označení pro země kde neplatí islámské právo šaria, kde nemají muslimové privilegie, kde křesťané a Židé nejsou v potupném postavení dhimi a kde se mohou žít i ateisté a příslušníci dalších náboženství. Podle Majid Khadduri, byly rozdíly mezi Dar al-Islam a Dar al-Harab zavedeny po porážce Umajovského kalifátu v bitvě u Poitiers v roce 732. Tehdy se králi Karlu Martelovi podařilo zastavit šíření islámu na sever, do Francie.

Další mezinárodní vztahy podle islámu

Území klidu - Dar al-Hadna

Jedná se o zemi nemuslimů (nevěřících) kde je však příměří. Příměří ovšem slouží jen jako oddych před další válkou. Platné jsou pouze smlouvy uzavřené podle islámského práva. Pokud nevěřící poruší příměří, avšak nejpozději však do 10 let, válka musí být obnovena.

Území příměří - Dar al-'Ahd, Dar al-Sulh

Území kde je mír zajištěný smlouvou o neútočení. Tento pojem byl vytvořen za Osmanské říše, která smlouvy podepsala se svými křesťanskými sousedy.

Území bezpečnosti - Dar al-Amn

Území nevěřících, kde však mohou muslimové praktikovat své právo a náboženství.

Území pozvání - Dar al-Dawa

Region kde byl teprve zaveden islám. Populace ještě není dostatečně infikována islámem, ale již se nejedná o Území války. Jenže islám ještě neovládl všechny stránky lidského života, tak není možné toto území nazývat Dar-al Islam. Někteří učenci tak označují západoevropské země.

Z výše uvedeného vyplývá, že islám a muslimové to s námi i celým světem myslí dobře. Stejně jako socialistická ideologie chtěla zavézt ráj na zemi pro všechny pracující, nacionálně socialistická ideologie chtěla ráj na zemi pro všechny Árijce, tak islám chce ráj ( mír ) na zemi pro všechny muslimy.

Jistý problém pro šíření islámu je, že všichni ti Keňané, Filipínci i my Evropané ten jejich ráj/mír odmítáme. Proto je nutné použít, pro naše dobro, samopaly, nože, trhaviny či letadla, aby jsme po tom jejich míru zatoužili také.

Halík, Sobotka, Dienstbier, Pelikán a další vlastizrádci si islámský mír ( v překladu podřízení se ) vybrali.

Co si vyberete Vy?

Autor: Robert Metelec | karma: 44.00 | přečteno: 3754 ×
Poslední články autora