Robert Metelec

Babiš, Stropnický a Šlechtová zase lhali. Novičok vyráběli.

4. 05. 2018 0:10:46
Ještě v březnu premiér Babiš tvrdil, že se u nás bojová látka novičok nevyrábí. Již na počátku května je jasné, že opět lhal. Ze lži ho usvědčil prezident Zeman na základě informací od Vojenského obraného zpravodajství.

Babiš v březnu tvrdil:""Spekulace o produkci látky novičok (nováček) v České republice jednoznačně a zcela odmítáme, je to skutečně lež".

Podle informací Vojenské kontrarozvědky pro prezidenta je tato látka vyráběla a testovala ve Vojenském výzkumném ústavu v Brně v listopadu 2017. Tedy již vlády premiéra Babiše, ministra zahraničních věcí Stropnického a ministryně obrany Šlechtové. O výrobě této látky byla informována Organizace pro zákaz chemických zbraní.

Již v březnu tuto informaci sám ředitel Vojenského výzkumného ústavu. Ani to však nerabránilo premiérovi Babišovi (ANO, dříve KSČ) lhát.

Proti tzv. Fake news u nás bojuje zvláštní odbor Ministerstva vnitra, který založil ještě Milan Chovanec (ČSSD), gay-pornoherec Jakub Janda, Česká televize, předseda sboru náčelníků gen. Petr Pavel (KSČ), ale nikdo z nich neuporoznil na fakt, že Babiš a jeho hnutí šíří lež.

Autor: Robert Metelec | karma: 35.46 | přečteno: 1368 ×
Poslední články autora