Diskuse

Jsou voliči TOP 09 hlupáci?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J61i38ř53í 94R92o58d

6. 2. 2015 17:04

A Vy jste volič koho? Komunistů? Protože jen takoví lidé dokážou sepsat takovou snusku lží a vymyslí.

0 0
možnosti
RM

Ne, komunisty, stejně jako další socialisty ( Zelení, TOP 09, ČSSD, KDU, Stb ANO ) odmítám.

Líbí se mi nesocialistické myšlenky stran Svobodní, Úsvit, OK strana a dříve i ODS.

0 0
možnosti
Foto

Když už chcete napsat urážlivý blog tak abyste za hlupáka vy si napřed alespoň zjistěte fakta.

1/ pan Polčák, kterým začínáte vůbec není členem TOP09 tak když už navrhujete "googlit" tak to sám udělejte

2/ pokud někdo komolí jinému záměrně jméno "Kharla" potom je to duševní chudák

3/ Vyčítáte panu Kalouskovi, že naplánoval rozpočet jen s o 0,74 % schodkem a nevadí vám, že poslanci současné vlády po nástupu do funkcí odhlasovali větší schodek než měl v posledním roce pan Kalousek.

Takto by se dalo pokračovat, ale to nemá smysl u nás je v módě lhát a plivat na ostatníRv

2 0
možnosti
Foto

A jinak samozřejmě kromě pan Polčáka prosazuje i TOP09 zachování svobod-mimo jiné i svobodu vyznání a většina voličů TOP09 ( možná všichni) s pomocí pro uprchlíky souhlasí.

Naopak považujeme tu pomoc za morální povinnost.

1 0
možnosti
JT

Hlupák jste patrně pane Vy. Ctěl bych vás vidět, jak byste jednal na místě ministra financí v době patrně největší hospodářské krize od 30-tých let (Kalousek). Nebo bych chtěl vidět vaši češtinu po čtyřiceti letech v emigraci a po zdravotním postižení hlasového ústrojí (Schwarzenberg). Doplňování stavu obyvatelstva přistěhovalci praktikují všechny země na světě s nízkou porodností (Polčák). Zákaz kouření ve veřejných prostorech se prosazuje ve většině civilizovaných zemí (Heger). Atd. Atd.

2 0
možnosti
JT

Ještě doplním.

Tomu, že Rusové nemají prsty ve válce na Ukrajině může už věřit opravdu jen hlupák.

A ano, ten obrázek zobrazuje bílý kruh!!! To černé je mezikruží!

("Kruh je rovinný geometrický útvar, omezený kružnicí. Kruh je určen svým středem S a poloměrem r: Je to množina všech bodů roviny, které mají od středu vzdálenost menší nebo rovnou poloměru".)

2 0
možnosti
JS

Karma R^

Jak jsem již psal v jednom svém článku: Svojí naivitou a schopností bezmyšlenkovitě překousnout prakticky cokoliv, co strana předvede, se voliči TOPky velmi blíží voličům stran typu ČSSD a KSČM.

2 2
možnosti
AH

Problém je v tom, že na české (možná nejen na ni) politické scéně není těch možností pro inteligentní voliče, koho volit, zase tolik, pokud ho nechcete dát straně, která se nedostane do parlamentu. Jinak souhlas, dobře napsané.

0 1
možnosti
ZU

Jestliže nejsou církevní hodnostáři, tak jsou.

1 1
možnosti
RM

Přesně o tom jsme se snažil napsat.... Církevní představitelé volbou TOP 09 samozřejmě hájí své vlastní zájmy ( peníze ), tudíž je mezi hlupáky nepočítám.

PS : na církevní restituce žádný silný názor nemám, spíš jsem pro...

0 1
možnosti
LC

TOP09 je neuvěřitelné panoptikum politických turistů. Pseudopravicová rétorika ale praktická politika je snad ještě nalevo od komančů. Jsou to hrobaři české pravice. Vůbec se nedivím nemalé popularitě současné vlády. Po tom, co předváděla TOPka za minulého vládního angažmá, musí i leckterý pravicově smýšlející člověk vládu pochválit. Já, ač se u toho hrbím, též.

1 2
možnosti
JN

Ano. A jak hlupáka namasíruješ aby udělal stejnou chybu? Pochválíš ho a řekneš mu že je chytrej a ti druzí hlupáci. Hlupákovi to bude stačit.

0 1
možnosti